لیست نیازهای فناورانه فرآوری، فرآورده های بیولوژیک و اقتصادچرخشی آبزیان

ردیف عنوان کد
1

استفاده از ماهی کیلکا به عنوان ماده اولیه ارزان قیمت در تولید محصولات شیلاتی

P1-1401-6-20

2

کاهش جذب روغن در غذاهای دریایی سوخاری آماده مصرف

P2-1401-6-20

3

ایجاد واحد جمع‌آوری ضایعات ماهی در استان مازندران به عنوان واحد الگویی و تولید بیوسیلاژ

P3-1401-6-20

4

توسعه سیستم های ردیابی در زنجیره های تولید و مصرف شیلاتی

P4-1401-6-20

5

طراحی سامانه/اپلیکیشن سامان دهی ناوگان حمل و نقل آبزیان

P5-1401-6-20

6

دستگاه حذف استخوان از فرآورده های ماهیان گرمابی

P6-1401-6-20

7

تولید فرآورده های متنوع و با ارزش افزوده از آبزیان با مصرف پایین با تاکید بر ماهیان پرورشی گرمابی

P7-1401-6-20

8

بهره برداری از ضایعات فرآوری آبزیان با هدف تولید محصولات با‌ارزش افزوده

P8-1401-6-20

9

ایجاد ارزش افزوده با استفاده از ضایعات آبزیان

P9-1401-6-20

10

رفع عارضه سرقرمزی در میگوی پرورشی

P10-1401-6-20

11

معرفی روش نوین انجماد زدایی ماهی تون برای تولید کنسرو (با هدف کاهش مصرف آب)

P11-1401-6-20

12

ارتقای کارایی مرحله مه پاشی پس از پخت در صنعت کنسرو تون

P12-1401-6-20

13

ایجاد تنوع در محصولات کنسرو تون ماهیان

P13-1401-6-20

14

ارتقا و تنوع در بسته بندی کنسرو تون ماهیان

P14-1401-6-20

15

ایجاد ارزش افزوده از تون ماهیان (تنوع بخشی و استفاده از زایدات)

P15-1401-6-20

16

حل مشکل پساب بلانچ کارخانجات کنسرو تون ماهیان

P16-1401-6-20

17

استفاده از مواد جانبی تولید شده در کارخانجات تولید پودر ماهی کیلکا (امگا- 3)

P17-1401-6-20

18

تولید بیوسیلاژ از ضایعات آبزیان درصورت تامین و ساماندهی نهاده های مورد نیاز

P18-1401-6-20

19

جایگزینی اسید بوریک و بوراکس با سایر نگهدارنده ها در فرآوری خاویار

P19-1401-6-20

20

تعیین عوامل خطر آلودگی خاویار به مالاشیت و لوکومالاشیت

P20-1401-6-20

21

استفاده مجدد از پساب فراوری کارخانه

P21-1401-6-20

22

فرهنگ سازی استفاده از محصولات شیلاتی

P22-1401-6-20

23

تولید پروبیوتیک

P23-1401-6-20

24

تولید کود یا نوترینت مناسب برای بلوم جلبکی استخرها

P24-1401-6-20