لیست نیازهای فناورانه فرآوری، فرآورده های بیولوژیک و اقتصادچرخشی آبزیان
| ردیف | عنوان | کد |
| 1 |
استفاده از ماهی کیلکا به عنوان ماده اولیه ارزان قیمت در تولید محصولات شیلاتی |
P1-1401-6-20 |
| 2 |
کاهش جذب روغن در غذاهای دریایی سوخاری آماده مصرف |
P2-1401-6-20 |
| 3 |
ایجاد واحد جمعآوری ضایعات ماهی در استان مازندران به عنوان واحد الگویی و تولید بیوسیلاژ |
P3-1401-6-20 |
| 4 |
توسعه سیستم های ردیابی در زنجیره های تولید و مصرف شیلاتی |
P4-1401-6-20 |
| 5 |
طراحی سامانه/اپلیکیشن سامان دهی ناوگان حمل و نقل آبزیان |
P5-1401-6-20 |
| 6 |
دستگاه حذف استخوان از فرآورده های ماهیان گرمابی |
P6-1401-6-20 |
| 7 |
تولید فرآورده های متنوع و با ارزش افزوده از آبزیان با مصرف پایین با تاکید بر ماهیان پرورشی گرمابی |
P7-1401-6-20 |
| 8 |
بهره برداری از ضایعات فرآوری آبزیان با هدف تولید محصولات باارزش افزوده |
P8-1401-6-20 |
| 9 |
ایجاد ارزش افزوده با استفاده از ضایعات آبزیان |
P9-1401-6-20 |
| 10 |
رفع عارضه سرقرمزی در میگوی پرورشی |
P10-1401-6-20 |
| 11 |
معرفی روش نوین انجماد زدایی ماهی تون برای تولید کنسرو (با هدف کاهش مصرف آب) |
P11-1401-6-20 |
| 12 |
ارتقای کارایی مرحله مه پاشی پس از پخت در صنعت کنسرو تون |
P12-1401-6-20 |
| 13 |
ایجاد تنوع در محصولات کنسرو تون ماهیان |
P13-1401-6-20 |
| 14 |
ارتقا و تنوع در بسته بندی کنسرو تون ماهیان |
P14-1401-6-20 |
| 15 |
ایجاد ارزش افزوده از تون ماهیان (تنوع بخشی و استفاده از زایدات) |
P15-1401-6-20 |
| 16 |
حل مشکل پساب بلانچ کارخانجات کنسرو تون ماهیان |
P16-1401-6-20 |
| 17 |
استفاده از مواد جانبی تولید شده در کارخانجات تولید پودر ماهی کیلکا (امگا- 3) |
P17-1401-6-20 |
| 18 |
تولید بیوسیلاژ از ضایعات آبزیان درصورت تامین و ساماندهی نهاده های مورد نیاز |
P18-1401-6-20 |
| 19 |
جایگزینی اسید بوریک و بوراکس با سایر نگهدارنده ها در فرآوری خاویار |
P19-1401-6-20 |
| 20 |
تعیین عوامل خطر آلودگی خاویار به مالاشیت و لوکومالاشیت |
P20-1401-6-20 |
| 21 |
استفاده مجدد از پساب فراوری کارخانه |
P21-1401-6-20 |
| 22 |
فرهنگ سازی استفاده از محصولات شیلاتی |
P22-1401-6-20 |
| 23 |
تولید پروبیوتیک |
P23-1401-6-20 |
| 24 |
تولید کود یا نوترینت مناسب برای بلوم جلبکی استخرها |
P24-1401-6-20 |
